Lehký zeleninový guláš s bezlepkovou klobáskou
Ingredience
1 paprika kápie
1 červená cibule
1 menší lilek
1 menší cuketa
1 pikantní klobása Schneider Balaton
2 plechovky loupaných rajčat
1 stroužek česneku
Sůl/pepř
Olivový olej
Na ozdobu : jarní cibulka/pórek
Další recepty foodblogerů
![Pizza šneci se slaninou](/content/files/clanky/266/podobne.jpg)
![Hovězí sendvič s celerovou remuládou a salátem](/content/files/clanky/263/podobne.jpg)
![Omeleta se šunkou a jarní cibulkou](/content/files/clanky/279/podobne.jpg)
Postup:
Na hluboké pánvi rozehřejeme olej, přidáme na jemno nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek a mírně orestujeme.
Lilek, cuketu a kápii nakrájíme na kostičky a klobásu na kolečka. Zeleninu přidáme do pánve společně s klobásou a mírně orestujeme. Jakmile bude zeleninka bude mírně zlatavá, přidáme rajčata a dusíme pod pokličkou do změknutí zeleniny.
Na závěr osolíme, opepříme a podáváme s na jemno nakrájenou jarní cibulkou/pórkem a bezlepkovým pečivem.
Bezlepkové recepty pro nás připravila naše přední foodblogerka a celiatička @Celiaxmoni Monika Menky http://www.celiaxmoni.cz
![](/content/files/images/layout/print-veci.png)
![](/content/files/images/layout/print-schneider.png)