Web plný inspirace pro Vaše velké věci - vynikající recepty nejen od skvělých šéfkuchařů, návody, tipy a rady. Inspirace, díky které dokážete i z obyčejných věcí udělat pořádně velkou věc pro Vás i Vaše blízké. Vše vyrábíme tak, abyste dokázali vytvořit a prožít velké věci a právě proto Vám přinášíme tento web. Váš Schneider, výrobce kvalitních uzenin. S námi dokážete velké věci!

Najdi inspiraci podle:

facebook

Čočka na kyselo s párkem vejcem a okurkami cornichon

Ingredience

Na 2 porce budeme potřebovat:

100 g čočky
1 menší cibuli
2 stroužky česneku
1 lžíci bezlepkové mouky
400 ml vývaru nebo vody
2 lžíce bzeneckého octa
4 nožičky fitness párku Schneider
2 vejce
100 g okurek cornichon
1 červenou cibule
2 lžičky olivového oleje
špetku hnědého cukru
sůl
2 lžíce červeného vinného octa

Postup:

Cibulku nakrájíme najemno a zkaramelizujeme na trošce olivového oleje. Přidáme jeden stroužek najemno nasekaného česneku, čočku, lžíci mouky, rozmícháme a zalijeme vývarem. Vaříme asi 15 minut. Dochutíme octem, majoránkou, osolíme a opepříme.

Červenou cibuli rozkrojíme na čtvrtky, vložíme do plastové nádoby s víčkem, zakápneme olivovým olejem, octem, osolíme a přidáme trochu hnědého cukru. Vaříme v mikrovlnce asi jednu minutu, dokud cibule nezmění barvu a nezměkne. Potom nakrájíme na libovolné kousky.

Vajíčko si rozklepneme zvlášť do misky a pomaličku pečeme na teflonové pánvi dle libosti. Párky ohřejeme ve vodě. Vše přendáme na talíř a přidáme i okurčičky. Dobrou chuť!

Tento recept pro nás připravili http://www.ohmychef.cz/

 

 

zpět

Sdílet

Poděl se o tento recept se svými blízkými a přáteli!