Web plný inspirace pro Vaše velké věci - vynikající recepty nejen od skvělých šéfkuchařů, návody, tipy a rady. Inspirace, díky které dokážete i z obyčejných věcí udělat pořádně velkou věc pro Vás i Vaše blízké. Vše vyrábíme tak, abyste dokázali vytvořit a prožít velké věci a právě proto Vám přinášíme tento web. Váš Schneider, výrobce kvalitních uzenin. S námi dokážete velké věci!

Najdi inspiraci podle:

facebook

Co znamená  pošírování?

Pošírovat, z francouzského slova pocher, je kuchařská technika spočívající v ponoření potraviny na krátkou dobu do horké vody s teplotou 80 - 95°C. Často se takto připravují např. ryby či drůbež a voda bývá někdy nahrazována mlékem. Díky této technice si potraviny uchovávají hodnotné látky a chuť.

 

zpět

Sdílet

Poděl se o tento recept se svými blízkými a přáteli!