Web plný inspirace pro Vaše velké věci - vynikající recepty nejen od skvělých šéfkuchařů, návody, tipy a rady. Inspirace, díky které dokážete i z obyčejných věcí udělat pořádně velkou věc pro Vás i Vaše blízké. Vše vyrábíme tak, abyste dokázali vytvořit a prožít velké věci a právě proto Vám přinášíme tento web. Váš Schneider, výrobce kvalitních uzenin. S námi dokážete velké věci!

Najdi inspiraci podle:

facebook

Jak šlehat  šlehačku?

Zdá se to jako jednoduchá věc, ale i ta má své zákonitosti. Pokud chcete mít opravdu pevnou, hutnou a jemnou šlehačku, pak vám elektrický šlehač ani lahev na šlehání nepomůže. Jediný způsob je vzít drátěnou metličku a 4 – 6 minut šlehat rukou. Důležité je, aby smetana byla studená – nejlépe je vyšlehávat ji v kovové vychlazené misce. Některé klasické kuchařky dokonce doporučují, mít po dobu šlehání misku ponořenou ve studené vodě s ledem.

 

zpět

Sdílet

Poděl se o tento recept se svými blízkými a přáteli!