Web plný inspirace pro Vaše velké věci - vynikající recepty nejen od skvělých šéfkuchařů, návody, tipy a rady. Inspirace, díky které dokážete i z obyčejných věcí udělat pořádně velkou věc pro Vás i Vaše blízké. Vše vyrábíme tak, abyste dokázali vytvořit a prožít velké věci a právě proto Vám přinášíme tento web. Váš Schneider, výrobce kvalitních uzenin. S námi dokážete velké věci!

Najdi inspiraci podle:

facebook

Zapékaná vajíčka  

Ingredience

Suroviny na 4 porce:

400 ml drcených rajčat

400 ml červených fazolek

2 stroužky česneku

100 g Gombasecké klobásy

100 g cheddaru

Sůl, pepř

5 vajíček

Postup:

Rajčata si smícháme s fazolkami. Přidáme prolisovaný česnek a ochutíme solí a pepřem.

Klobásu si nakrájíme nadrobno. Cheddar nastrouháme.

Do zapékací misky poklademe na dno rajčatovo fazolkovou směs. Navrch rozklepneme vajíčka, posypeme klobáskou a cheddarem.

Pečeme v troubě vyhřáté na 220 stupňů cca 20 minut. Podáváme s čerstvým chlebem.

 

Doba přípravy 30 minut.

zpět

Sdílet

Poděl se o tento recept se svými blízkými a přáteli!