Web plný inspirace pro Vaše velké věci - vynikající recepty nejen od skvělých šéfkuchařů, návody, tipy a rady. Inspirace, díky které dokážete i z obyčejných věcí udělat pořádně velkou věc pro Vás i Vaše blízké. Vše vyrábíme tak, abyste dokázali vytvořit a prožít velké věci a právě proto Vám přinášíme tento web. Váš Schneider, výrobce kvalitních uzenin. S námi dokážete velké věci!

Najdi inspiraci podle:

facebook

Sulc se salátem z černé čočky Beluga

Ingredience

400 g  sulc – plátek
200 g Beluga čočka
600 ml kuřecí vývar / zeleninový vývar
50 g řapíkatý celer (nakrájený na drobné kostičky)
1 stroužek česnek (nastrouhaný)
1 hrst plochá petržel (nahrubo posekaná)
50 g mrkev trochu povařená a nakrájená na drobné kostičky
1 ks jarní cibulka (nakrájená na drobná kolečka)
50g červená paprika (nakrájená na drobné kostičky)
6 pol. lžic olivový olej
2 pol. lžíce bílý vinný ocet
Sůl, černý pepř (čerstvě namletý)

Postup:

Vývar přivedeme k varu, vložíme do něj čočku a uvaříme do měkka. Necháme trochu zchladnout a do ještě vlažné čočky přidáme ostatní suroviny včetně oleje a octa a dobře promícháme. Necháme alespoň 30 minut odpočinout. Podáváme se sulcem, který můžeme ještě dochutit octem.

zpět

Sdílet

Poděl se o tento recept se svými blízkými a přáteli!