Web plný inspirace pro Vaše velké věci - vynikající recepty nejen od skvělých šéfkuchařů, návody, tipy a rady. Inspirace, díky které dokážete i z obyčejných věcí udělat pořádně velkou věc pro Vás i Vaše blízké. Vše vyrábíme tak, abyste dokázali vytvořit a prožít velké věci a právě proto Vám přinášíme tento web. Váš Schneider, výrobce kvalitních uzenin. S námi dokážete velké věci!

Najdi inspiraci podle:

facebook

Corn dog (Hot dog v těstíčku)

Ingredience

1 balení Bratwurst grilovacích klobásek Schneider

85 g hladké mouky

85 g kukuřičné krupice

1 vejce

2 PL cukru

Špetka soli

2 ČL prášku do pečiva

120 ml mléka

Postup:

Na přípravu hot dogu v těstíčku si jako první připravíme těstíčko, do kterého budeme klobásky namáčet a následně je smažit.

Smícháme hladkou mouku, kukuřičnou krupici, cukr, sůl a prášek do pečiva.

V misce si ručně rozšleháme vejce s mlékem. Přelijeme do moučné směsi a vypracujeme vidličkou husté těsto. Těsto si přelejeme do vyšší sklenice.

Do hrnce si dáme rozehřát olej na smažení.

Klobásky si napícháme na grilovací špejle a ponoříme je do těstíčka tak, aby byly celé obalené. Přebytečné těsto necháme stéct a takto obalené klobásy usmažíme v oleji rozpáleném přibližně na 180 stupňů.

Podáváme se zeleninou a oblíbenou omáčkou.

zpět

Sdílet

Poděl se o tento recept se svými blízkými a přáteli!