Web plný inspirace pro Vaše velké věci - vynikající recepty nejen od skvělých šéfkuchařů, návody, tipy a rady. Inspirace, díky které dokážete i z obyčejných věcí udělat pořádně velkou věc pro Vás i Vaše blízké. Vše vyrábíme tak, abyste dokázali vytvořit a prožít velké věci a právě proto Vám přinášíme tento web. Váš Schneider, výrobce kvalitních uzenin. S námi dokážete velké věci!

Najdi inspiraci podle:

facebook

Bramborový salát jinak

Ingredience

Na 4 porce budeme potřebovat:

1 kg brambor (my jsme použili Marabel)
2 lžíci červeného vinného octa
1 lžíci francouzské hořčice
1 lžíci hrubozrnné hořčice
2 lžíce medu
100 ml řepkového oleje
30 ml plnotučného mléka
1 cibuli
100 g Gyulai klobásy Schneider
20 g listové petržele
20 g kopru
sůl, pepř

Postup:

Brambory uvaříme ve slupce v osolené vodě. Za tepla oloupeme a nakrájíme nožem na větší kousky. Připravíme si dresink: do vyšší nádoby vložíme med, ocet, sůl, francouzskou hořčici, olej a mléko. Mixér ponoříme dovnitř a rozmixujeme. Směs zhoustne jako majonéza. Dochutíme dle libosti a přidáme hrubozrnnou hořčici. Smícháme s nasekaným koprem, petrželí a dohněda opečenou cibulí. Nakonec přimícháme klobásu a poklademe nahoru na talíř. Vše ozdobíme koprem, petrželí a ihned servírujeme. Salát je totiž nejlepší ještě teplý! Dobrou chuť.

Tento recept pro nás připravili http://www.ohmychef.cz/

zpět

Sdílet

Poděl se o tento recept se svými blízkými a přáteli!