David Vavroch Restaurace Budino v Plzni
Ve své restauraci vaří především italskou venkovskou kuchyni. Restauraci vede společně s manželkou a jak oba říkají: „Nabízíme našim hostům to, co sami máme rádi. Jednoduchá a nekomplikovaná jídla z bezvadných surovin, víno, dobré espresso a grappu.“ Gastronomii se věnuje od roku 1997. Zkušenosti, získané při vaření v Čechách i zahraničí, si upevnil absolvováním kurzů v italské Parmě a mezinárodních kuchařských seminářů.
Recepty Davida Vavrocha
![Houbové fettucinne s dušenou šunkou](/content/files/clanky/109/recepty-kuchar.jpg)
![MINESTRA di LENTICCHIE](/content/files/clanky/114/recepty-kuchar.jpg)
![Kozí sýr s brokolicí friarielli](/content/files/clanky/115/recepty-kuchar.jpg)
![](/content/files/images/layout/print-veci.png)
![](/content/files/images/layout/print-schneider.png)