Web plný inspirace pro Vaše velké věci - vynikající recepty nejen od skvělých šéfkuchařů, návody, tipy a rady. Inspirace, díky které dokážete i z obyčejných věcí udělat pořádně velkou věc pro Vás i Vaše blízké. Vše vyrábíme tak, abyste dokázali vytvořit a prožít velké věci a právě proto Vám přinášíme tento web. Váš Schneider, výrobce kvalitních uzenin. S námi dokážete velké věci!

Najdi inspiraci podle:

facebook

Pečené brambory s pikantní klobáskou a čedarem

Ingredience

Na 10 porcí budeme potřebovat:

 

1 balení Snack miniklobásek Schneider

100 g tvrdého čedaru

2 kg menších brambor typu B

sůl, pepř

Postup:

Brambory rozkrojíme napůl a postavíme je na prkénko. Do každé z nich uděláme zářezy zhruba 2 mm od sebe tak, abychom je úplně nerozkrojili. Osolíme a prokládáme natenko rozkrojenou klobáskou. Posypeme nastrouhaným čedarem a opepříme. Pečeme na 160 stupňů dozlatova zhruba 20–25 minut podle velikosti brambor. Servírujeme s dipem nebo majonézou.

www.JakNaVelkeVeci.cz

www.schneider-food.cz

 

 

zpět

Sdílet

Poděl se o tento recept se svými blízkými a přáteli!