Hovězí sendvič s celerovou remuládou a salátem
Ingredience
Na 2 porce budeme potřebovat:
200 g celeru
1 lžíci hrubozrnné hořčice
1 lžíci majonézy
1 lžíci bílého jogurtu
salát mesclun (nebo ten, který máte rádi)
1 balení Schneider hovězí šunky Selection
8 plátků slunečnicového chleba
Další recepty foodblogerů
![Dělnické carpaccio](/content/files/clanky/252/podobne.jpg)
![Salát s lilkem a prémiovou slaninou](/content/files/clanky/298/podobne.jpg)
![Grilovaná šunka s pikantní ananasovou salsou](/content/files/clanky/254/podobne.jpg)
Postup:
Celer nakrájíme na tenké proužky. Osolíme a promícháme. Necháme zhruba 15 minut a potom propláchneme studenou vodou a osušíme. Přidáme majonézu, jogurt a hořčici a promícháme. Naklademe na plátek chleba, přidáme šunku, salát a můžeme podávat.
Tento recept pro Vás připravila http://www.ohmychef.cz/
![](/content/files/images/layout/print-veci.png)
![](/content/files/images/layout/print-schneider.png)