Web plný inspirace pro Vaše velké věci - vynikající recepty nejen od skvělých šéfkuchařů, návody, tipy a rady. Inspirace, díky které dokážete i z obyčejných věcí udělat pořádně velkou věc pro Vás i Vaše blízké. Vše vyrábíme tak, abyste dokázali vytvořit a prožít velké věci a právě proto Vám přinášíme tento web. Váš Schneider, výrobce kvalitních uzenin. S námi dokážete velké věci!

Najdi inspiraci podle:

facebook

Selection Klobása s marinovanou zeleninou

Ingredience

4 ks Schneider Selection Klobása 
1 cibule
4 ks červená paprika
1 hlávka český česnek
1 snítka tymián
200 g sýr feta
1 snítka listová petržel
50 ml olivový olej
2 lžíce červený vinný ocet
sůl, pepř

Postup:

Cibuli, papriky a česnek ve slupce upečeme v troubě nebo na grilu. Papriku musíme nechat spálit do černa a po upečení přikrýt v misce fólií a nechat zapařit, aby šla dobře oloupat. Všechnu zeleninu oloupeme a nakrájíme na proužky nebo kostičky. Šťávu, kterou zelenina pustila, slijeme do jedné misky, osolíme, opepříme a zašleháme olivový olej s vinným octem. Do takto připraveného dresinku dáme marinovat upečenou zeleninu na cca 15 minut. Mezitím si upečeme nebo ogrilujeme Schneider Selection Klobásu. Marinovanou zeleninu dáme na velký talíř s dresinkem, přidáme kostičky fety, lístky tymiánu a petržele. Nakonec přidáme nakrájená kolečka klobásy.  

 

zpět

Sdílet

Poděl se o tento recept se svými blízkými a přáteli!